Продължава кризата с барикадиралия се в дома си в „Люлин“, мъжът плашел да се запали

Повече от денонощие полицията прави опити да изведе от дома му мъж, който се е барикадирал в апартамент в София. Това съобщиха от МВР. Според свидетелка на случващото се той плашел да се запали.

Мъж се барикадира в апартамента си в София

Младият мъж се заключил в апартамента си в столичния квартал „Люлин“ 7 в неделя вечерта, проявявайки агресивно поведение след скандал с баща си, когото не е искал да пусне в дома си.

По данни на МВР барикадиралият се е наркозависим и с редица криминални регистрации.

На място все още има полицаи и психолози от Института на МВР, както и роднини на мъжа. Няма пострадали.

Мъжът е 35-годишен, а сигналът до полицията е подаден от бащата му. При изблиците си младия мъж мятал различни предмети от жилището си. Живеещи в блока разказват, че от години са тормозени и заплашвани от него.

„Нападал ме е в гръб, вадил ми е нож. Подавала съм редица сигнали, но без резултат. В неделя изхвърли микровълнова през балкона. Той е подавал сигнали, че ще се запали. Явно нямаме закони, а полицията казва, че се чака решение на прокуратурата, за да предприемат мерки“, разказа пред bTV Елена Миланова, която е негова съседка.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!