Пътник блъска кондукторка, залива шофьора с безалкохолно

Kадри на мъж, който блъска кондукторка и залива шофьора с безалкохолно в Пловдив, обиколиха мрежата. Инцидентът се е случил в една от автобусните линии в града, а друг пътник е заснел видеото.

„Гол мъж се появи откъм подлеза. В едната си ръка държеше храна, а в другата безалкохолна напитка. Бях тръгнал от спирката и изчаквах светофара. Мъжът започна да блъска по вратата, но аз не му отворих. След това той посегна с един голям камък. Отворих му, за да не счупи вратата“, разказва пострадалият шофьор пред Нова тв.

След като се качва в автобуса, мъжът хвърля храната и напитката по шофьора. Последва скандал заради отказа на водача да отвори вратите. Между двамата мъже застава кондукторката, която също е пострадала.

„Ние си ги знаем, това е редовно. Те са много нагли и искат да се возят без пари. Понякога плащат, понякога отказват. Когато искаме да ги свалим, стават агресивни, вадят ножове“, разказва пострадалата кондукторка.

При подобен скандал с друга превозна бригада се намесва полиция. Органите на реда обаче нареждат мъжете да бъдат превозени, защото са редовни пътници и са си платили.

„Държаха се много грубо. Хвърлиха монетите в краката ми, за да ме унизят. Обиждаха шофьора. Към мен се обръщаха с много цинични думи“, разказва друга служителка.

Собственикът на фирмата е подал сигнал към полицията, но е неприятно изненадан, че няма реакция.

„За нас това не е нормален начин за работа. Тези хора нямат респект от полицията. Полицаят идва, и вместо да го арестува или глоби, той го пуска. Преди месец имахме случай, при който счупиха стъкла“, разказа Петко Ангелов.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!