Таксиметров шофьор издъхна след скандал и бой на пътя в София

34-годишен таксиметров шофьор е починал след скандал на пътя и последващ бой в София, съобщава bTV, позовавайки се на информация от МВР.

Инцидентът е станал около 18:30 ч. в квартал „Разсадника“ – на кръстовището на улиците „Рибен буквар“ и „Хъшове“. На мястото са се събрали близки и колеги на жертвата.

Задържан за убийството е 24-годишен мъж, познат на полицията.

До сбиването се е стигнало, защото и двамата водачи са влезли в еднопосочна улица. По неофициална информация таксиметровият автомобил е бил в нарушение.

Един от приятелите на таксиметровия шофьор разказа пред телевизията, че нападателите са били четирима души и са били агресивни. Извадили са шофьора от колата и са му нанасяли удари, дори когато е паднал, твърди неговият близък.

По думите му пострадалият е успял да звънне на брат си, но в момента, в който той е дошъл, се е свлякъл на земята.

Починалият е баща на три деца, оставил е семейство с три малки момичета. През последните 10 години работи като таксиметров шофьор. По думите на негови приятели той е бил добър човек и не е бил агресивен.

Пристигналият на място екип на Спешната помощ е констатирал смъртта на водача на таксито.

Предстои да се уточнят причините за сбиването. Правят се и проби за алкохол и наркотици на задържания. По информация на БНТ той е криминално проявен за шофиране след употреба на алкохол и амфетамини.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!