Увереност и самочувствие за мъжа в интимния живот

80% от еректилните дисфункции са свързани с нарушено кръвоснабдяване и слаб кръвоток в половата област. апаратната импулсна терапия е високотехнологично решение на тези проблеми без инвазия и без използване на стимулиращи средства. Импулсите се насочват в група зони на таза и половия член и се подават външно. Организмът реагира с растеж на нови кръвоносни съдове, увеличаване на притока на кръв и ревитализиране на тъканта. Сексуалната функция на мъжа се възстановява по естествен път.

Апаратната импусна терапия е и своеобразна превенция срещу отслабване на съдовата мрежа в половия член. С помощта й мъжете над 40 без нарушения в потентността могат да отложат първите сериозни „засечки“, характерни за възрастта, и да се радват на сексуално дълголетие. Новообразуваните кръвоносни съдове активно подсилват мрежата и подпомагат кръвонапълването, в което се състои и механизмът на ерекцията.

Безопасно и без странични ефекти по време на или след лечението. Веднага след бързата процедура мъжът се връща към обичайното си ежедневие. В рамките на курса на лечение от средно 6 процедури пациентите съобщават за осезаемо подобрение на сексуалните възможности и висока степен на удовлетвореност.

ЛЕЙЗЪР МЕД – иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест.

Още в Лейзър Мед:вирусологична лаборатория с 2 централни локации в гр. София.

Резултат в същия ден – до 17:00 часа.

Ценоразпис:

RT-PCR тест – 90 лв.,

бърз антигенен тест – 26 лв.,

тест за антитела за SARS-CoV-2

качествен анализ – 28 лв.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

http://www.lazermed.bg

* съдържание на Лейзър Мед


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!